За нас

Радио „Мелодия“ стартира на 14 ноември 1994 година. Излъчва на честота 105.8 MHz на територията на Силистра и региона в радиус 60 км 24 часа. Известно е като радиото с „Най-добрата музика на всички времена“. Излъчва независими и безпристрастни новини и информации от Силистра и областта, както и за света.

Има съвместни продукции и с други компании, включително външни продукции. През 1994-2005 г. радиото е партньорска радиостанция на българската редакция на Би Би Си от Лондон.

Виж програмата

Информация

Радио "МЕЛОДИЯ" е член на БОРТ - "Български оператори радио и телевизия"
Март - 2018 г.
Радио"Мелодия" е най-слушаната регионална медия в област Силистра по данни на ЕВРОТЕХНИК КОНСУЛТ АД / Агенция за анализ и проучване/
Април - 2017 г.

Нашият екип

Галина Георгиева

Водещ-репортер
Журналист с над 20 години опит в бранша.Доказан професионалист и човек с лична ангажираност към професията.Галина Георгиева е гласът на радио "МЕЛОДИЯ" и "Гласът на Силистра"

Велимира Василева

Косултант
Велимира Василева е психолог конселтант в медииният бранш с дългогодишен опит в сферата на рекламните кампании със звуков носител.От 2014 г. преподава и работи активно в сферата на рекламата в Германия и Австрия.

Венцислав Бонев

Музикален редактор
Венцислав Бонев е основният човек в изграждането на радио програмата на Радио "МЕЛОДИЯ" в областта свързана с музиката.Човек с опит и визия за бъдещето, повече от 15 години в бранша.Водещ специалист и част от БРОУДКАСТ МЕДИЯ ГРУП -България.

Иван Тренев

Кореспондент
Г-н Тренев е лицето и гласът на медията в страната и чужбина.Със свойте репортажи от Англия, София, Пловдив и т.н. Той допринася за пъстротата и разнообразието на информационният поток на радиото.

Силистра пл.Славейков №20
П.К 7500 За реклама:0895848575